Изработка на сайт
services
tests

Предлагаме професионални уеб дизайн услуги и изработка на сайт от високо качество на програмирането, вътрешната SEO оптимизация на сайта за търсачките, гъвкава функционалност и стабилност и сигурност на работата на сайта. Интерактивните платформи, които предлагаме са съвместими с всеки хостинг доставчик и са платформено независими.

Уеб дизайн и изработка на сайт 02 846 55 58

Изграждането на уеб сайт е един от най-добрите начини да се изявите в света на интернет. Независимо какви продукти или услуги предлагате, вашият бизнес може да получи глобална експозиция чрез Интернет. Така че за да бъдете конкурентноспособни на пазара, изграждането на сайт вече не е новост, а необходимост. За да изградите вашия сайт трябва да преминете през няколко стъпки, които разходи не са за омаловажаване.

Закупуване на домейн

Първата стъпка в изграждането на своя собствена интернет страница е закупуването на домейн. Какво е домейн име? Името на домейна е в основата на името на вашия уеб сайт и представлява адреса, който потребителите ще изписват за да посетят сайта ви. Колко струва един домейн? Регистрацията на домейн име е различна в зависимост от фирмата при която ще се регистрира и от окончанието на което ще завършва. Най-често цената за закупуването на домейн за една година е около 20 лева.

Уеб хостинг

Уеб хостинг е другата основна и задължителна стъпка при изграждането на един уеб сайт. Той представлява платформата в която се държат файловете на вашия сайт. Цената на уеб хостинга зависи от броя и обема на данните на вашия сайт и поради тази причина цената му е доста променлива.

Уеб дизайн

Уеб проектирането включва всичко около оформлението и цялостния изглед на сайта. Уеб дизайн разработката е много важна стъпка, тъй като първото нещо на което всеки потребител обръща внимание е външния вид на сайта. За разлика от първите две стъпки, закупуването и разходите за уеб дизайн не са задължителни, тъй като може да избирате от различни безплатни шаблони.

Съдържание на сайта

Съдържанието на сайта също се включва към дискреционните разходи, които могат да не се включват в общите разходи за изграждане на уеб сайт. Тук възможностите са две: да наемете писател, които да опише услугите и продуктите, които предлагате или сам да направите това. Като заключение можем да стигнем до извода, че направата на един сайт може да струва от 80 лева до неопределена горна граница за цената на уеб дизайна и програмирането. Всичко зависи от това дали ще се доверите на професионалист или сам ще свършите част от работата по сайта.