Изработка на сайт
services
tests

Предлагаме на нашите клиенти изключителните услуги в сферата на Уеб - изработка на гъвкави и богати на функционалност уеб сайтове, изработка на рекламни материали, програмиране на софтуер, платформи и системи за управление. Всичко за вашия бизнес на едно място

Изработка на динамичен бизнес сайт

Изработка на мултиплатформен, напълно платформено независим уеб сайт, с богата гама от функционалност и гъвкави параметри. В изработката на сайт влиза напълно безплатна вградена onpage SEO оптимизация на сайта за търсачките. Изработката на сайта се извършва според зададени параметри и изисквания на клиента, всички цени и срокове за изработка са индивидуални според възложената задача и подписаните в договора спецификации.

Изработка на онлайн магазин

Истинска динамична платформа за управление на електронна търговия със собствена среда за администрация на всички функционалности в онлайн магазина. Излишно в да споменаваме възможности като неограничен брой категории и под-категории, неограничен брой продукти. Администратор на сайта има възможността да създава типове продукти, свързани по марка, цена или други желани параметри. Просто и бързо управление чрез административния панел на цени, промоции и отстъпки. Лесна и бърза поръчка от страна на Интернет потребителите.

Изработка на визитни картички

Професионален дизайн и изработка на визитки, уникален дизайн без шаблони в краен формат с CMYK цветове и PDF формат, готов файл за печат от всички фирми за печатни услуги. Предлагаме ви и изключително изгодните условия за печат на Print.bg с най-добрите оферти при големи количества и високо качество на печата.

Изработка на лого

Лого дизайн и изработка на професионално фирмено лого. Графична концепция, задоволяване на бизнес нуждите и изиксванията, потребителските очаквания. Изработване във векторен и растерен формат

Изработка на банери

Динамични и анимирани Flash банери и интерактивни реклами карета. Стандартни банерни размери и нестандартни динамични апликации.

Изработка на брошури

Напълно готови за печат и принтиране брошури, рекламиращи Вашият бизнес. Изработка на брошури в пълноцветен формат, CMYK, компактни размери.

Изработка на софтуер

Програмиране и изработване на бизнес софтуер, уеб базиран, както и под формата на Desktop software. Складов и счетоводен, CRM системи и ERP платформи за управление на целия бизнес и търговия. Всичко събрано във Вашият монитор.

Поддръжка на компютри

Поддържане на компютри и решаване на Вашите компютърни проблеми от всякакво естество - преинсталация, антивирусна защита, администрация, инсталиране на специфичен софтуер, консултации и обучение за работа.