Изработка на сайт
services
tests

Съвременния бизнес се развива с изключителна динамика, а модерния софтуер е силно застъпен във всички браншове на бизнес услугите, търговия и организиране на продукция от всички видове. Ние предлагаме програмиране на бизнес софтуер, които е единствен по рода си в България, заради своята гъвкавост и безспирна поддръжка.

Изработка на софтуер за всеки бизнес

Екипът на Izrabotka.com е тясно свързан с създателите на най-модерното студио за уеб дизайн услуги Топ Уеб ЕООД, чиято дейност наскоро беше разширена и вече включва програмиране на бизнес софтуер и разработване и програмиране на CRM системи и ERP софтуер. Програмните продукти, които проектираме и разработваме могат да бъдат разработени както като desktop решение, така и платформено независими онлайн инстанции, които не се нуждаят от настройки, преинсталация, ъпдейти в компютъра на потребителя или да бъдат ограничени от антивирусен софтуер, firewall програми и други неудобства на PC работната станция на служителя.

Поръчайте програмиране за своя бизнес софтуер от най-добрия парньор, който ви очаква и студио за уеб дизайн услуги Топ Уеб.

Цени и срокове за програмиране

Бизнес софтуера може да има неограничена функционалност и възможности, като цената на изработката му се влияе от бизнес изискванията на клиента и необходимото време за изработка, което само и единствено при нас може да бъде плаваща величина.

Предложенията ни за програмиране на бизнес софтуер не спират до тук. Участието ни в международни форуми, семинари и конференции е обогатило познанията ни в западни модели и стандарти, които правят програмирането на софтуер цяла наука и концепцията е наистина много по-различна от софтуерните продукти в България. Ние може да предложим изключително качество и консултация при вашето ново начинание в света на ИТ технологиите.