Изработка на сайт
services
tests

Изработката и лого дизайна е специалилет на професионалните дизайнери на Izrabotka.com, които виждат света в изображения, лога, емблеми и всички цветове в графичен дизайн. Те ще влеят на вашия бизнес нови идеи, свежест и креативност

Лого дизайн

лого дизайн Освен екип за изграждане на уеб сайтове, ние сме специализирани и в предлагането на всички "аксесоари" към тях - лого дизайн, графичен дизайн, изработка на емблеми, фирмени знаци и разнообразни графични презентации на фирмената идентичност за всяка себеуважаваща се компания.

Ние сме най-добрата уеб компания за лого дизайн и графични концепции и дизайн в страната и именно Изработка ЕООД, която предлага своите уникални услуги на пазара вече няколко години и е доказана фирма с най-бързо развит имидж, най-бързо натрупани доволни клиенти и дизайн, уникален по рода си със стил и качество.

Изработка на лога, фирмени знаци и емблеми, гербове и графични презентации и представяне на фирмена идентичност и корпоративен стил

Изработваме множество и комбинирани графични проекти по поръчка във всички съвременни формати и файлове - PSD, CDR, CMX, EPS, JPG, PNG, PDF, AI и други според изискването на възложителя. Визитни картични, графични презентации, плакати или брошури, дизайн на лого и банери, статични графични рекламни карета или Flash анимирани банери - всичко за вашия бизнес. Прецизния дизайн на лого днес притежава задължителното изискване за професионалност и прецизност. Важно е да се осигури максимално най-доброто представяне на компанията, марката или бранда на потребителите и потенциалните клиенти. За това изработката на лого не е просто графичен дизайн, а планиране, анализ и маркетинг.